Ce spun clienții

Mai jos găsești câteva din părerile clienților noștri mulțumiți.
Și tu poți fi unul din ei!
Nicu Manda
founder @ topo.com.ro

Internetul este o țintă în continuă mișcare și nu ne putem permite să stăm și să așteptăm pentru a vedea ce funcționeaza și ce nu. De aceea, am decis acum ceva vreme să colaborăm cu cei de la EpicAds. Din prima săptămână au venit cu idei noi pentru implementat, au schimbat ceea ce nu era productiv/relevant și au căutat cele mai bune soluții on going. Lucrăm de aproape 6 luni împreună și comunicăm constant pentru a atinge cifrele și obiectivele urmărite de către noi, în același timp reușind să ne mențină un cost cât mai mic al CPC-ului. EpicAds sunt într-un fel o extensie a echipei Topocom, reușind în fiecare lună să livreze rezulatele așteptate și chiar puțin peste, ceea ce este incredibil pentru noi. Recomandăm cu încredere echipa EpicAds pentru orice serviciu digital premium sau pentru a-ți face cunoscută și vizibilă afacerea online, prin rezultate reale.

Dragoș Tudorache
neuroaxis.ro

Colaborarea cu echipa EpicAds a fost una dintre cele mai bune experiențe profesionale pe care le-am avut în activitatea mea de până acum. Viteza de reacție, capacitatea de a înțelege nevoile companiei noastre și de a se adapta preferințelor noastre a celor de la Epic au contibuit la un parteneriat extrem de productiv pentru noi. Datorită campaniilor create de ei am reușit să ne creștem cifra de afaceri cu peste 30% într-un an și asta fără sa ne fi întâlnit vreodata fizic. Le mulțumesc și îi recomand cu căldură tuturor celor care doresc să fie vizibili într-o piață tot mai competitivă. O echipa Epică!

Dorin Forgo
hotelparadise.ro

Felicitări! De câțiva ani încerc să găsesc o companie care să-mi gestioneze publicitatea. Din păcate am găsit tot felul de așa-ziși IT-iști care, după câteva zile, pur și simplu uitau de mine, în schimb nu au uitau să-mi factureze așa-zisele servicii de publicitate. Eu făceam reclamă în septembrie la oferta de 1 Mai! În sfârșit EpicAds este singura companie care m-a ajutat să nu mai fac rezervări cu telefonul. Vă mulțumesc mult! Să știți că apreciez mult munca dvs. Vă aștept la vară la noi!

Alexandru Cocieru
xtdeco.ro

O echipă de profesioniști în deplinul sens al cuvântului. Comunicarea este excelentă și munca depusă de cei de la EpicAds aduce rezultatele promise. Vă recomand cu toată căldura să apelați la serviciile acestei echipe!

Mariana Popova
opiumsalon.ro

Colaborarea cu cei de la EpicAds m-a facut să înțeleg importanța unor profesioniști care să gestioneze bine o campanie Google Ads. La început mă ocupam eu de campanie și aveam rezultate ok… După ce am început să lucrez cu voi, lucrurile s-au îmbunătățit considerabil și am văzut rezultate din ce în ce mai bune. Vă mulțumesc!

Elian Trandafir
solarfocusromania.ro

Lucrez cu EpicAds de câțiva ani, astfel încât pot spune cu certitudine că sunt niște buni profesioniști care și-au îndeplinit cu promptitudine obligațiile asumate. Folosind anunțurile Google Adwords au făcut posibilă cunoașterea serviciilor oferite, lucru care a facilitat legătura cu clienții deja existenți și a deschis oportunitatea de a fi cunoscuți de noi clienți atât pe plan național cât și pe plan internațional.

Adrian Bonte
adenandra.ro

EpicAds ne-a ajutat să fim eficienți în Google Ads și Facebook Ads. Îi recomandăm ca firmă de încredere!

q
Adrian Turcu
adexx.ro

Prompți, pragmatici, profesioniști!

Alexandra
bursa-artisti.ro

Lucrăm cu cei de la EpicAds de mai bine de un an pe diverse proiecte și suntem foarte mulțumiți! Recomandăm cu căldură această echipă performantă și rapidă!

Anca Butnaru
hbtruck.ro

Recomand cu mare drag. Sunt profesionisti, creativi si cel mai important pentru mine proactivi!

q
Andrei

Dacă trăiești în trecut vinzi la tarabă.
Dacă trăiești în prezent vinzi la tarabă și pe site.
Dacă trăiești în viitor – lucrezi cu EpicAds!
Alo…!

Tiberiu Rosca
scariinterioare.ro

Îi recomandăm cu încredere pe cei de la EpicAds în ceea ce privește serviciile lor în domeniul publicității pe internet. Suntem foarte mulțumiți de numărul de potențiali clienți de care am fost contactați în urma promovării site-ului prin Google AdWords.

q
Suzana Antal
gamerland.ro

Suntem mulțumiți de serviciile oferite în domeniul publicității și de profesionalismul de care au dat dovadă!
Recomand!

Radu Moti
server-config.ro

Cea mai bună alegere pe care o puteam face când am ales o echipă care să se ocupe de campaniile mele AdWords. Seriozitate, rapiditate și rezultate pe măsură!

Andreas Alesi
quick-rent.ro

Recomand!

q
Alin Pascu
zanebune.ro

Sunt foarte multumit de serviciile dvs. Campaniile dau rezultate foarte bune din prima luna!

Convinge-te că te putem ajuta!

Cere o ofertă personalizată pentru administrarea campaniilor tale de publicitate.