Servicii

Ne ocupăm de Managementul Campaniilor Pay Per Click.

Creăm și gestionăm campanii de Search și de Remarketing prin platformele Google Ads și Facebook Ads.

Ne asigurăm că acestea sunt cât mai relevante pentru potențialii tăi clienți și căutăm mereu noi oportunități pentru afacerea ta astfel încât
să optimizăm rezultatele în ceea ce privește interacțiunea potențialilor clienți și costul pe conversie.

Google Ads
Google Ads

Creăm, gestionam și optimizăm campanii Google Ads. Scopul nostru pentru pentru afacerea ta este să obții vânzări cât mai ridicate la un cost cât mai redus. Ne adaptăm cu ușurință la modelul tău de business și căutăm soluțiile potrivite prin care să ajungi la publicul țintă prin reclame cât mai relevante.

Facebook Ads

Facebook este mediul potrivit în care poți să interacționezi direct cu clienții. Cu ajutorul celei mai mari rețele de socializare putem ajunge rapid la potențialii clienți prin reclame adaptate mediului social astfel încăt să îndeplinim obiectivele propuse.

Google Analytics

Google Analytics ne va ajuta să urmărim în mod constant obiectivele pe care le-am stabilit și ne va permite să analizăm date valoroase. Astfel vom putea lua deciziile potrivite pentru alocarea bugetului în zona care are o productivitate mai ridicată.

Youtube Ads

Youtube este al doilea motor de căutare la nivel mondial. Ai nevoie de el pentru a atinge potențialul complet al marketingului viral. Prin aceste campanii țintim creșterea vizibilității brandului tău și atragerea noilor clienți.

82

Search

61

Mobile

16

Display

1

Video

11562

buget zilnic gestionat

3359775

click-uri lunare

131

clienți fericiți

71193

conversii lunare

Convinge-te că te putem ajuta!

Cere o ofertă personalizată pentru administrarea campaniilor tale de publicitate.