Servicii - EpicAds
contact@epicads.ro

Servicii

Home » Servicii

Serviciile Noastre

Ne ocupăm de Managementul Campaniilor Pay Per Click. Creăm și gestionăm campanii de Search și de Remarketing prin platformele Google Adwords și Facebook Ads. Ne asigurăm că acestea sunt cât mai relevante pentru potențialii tăi clienți. Căutăm mereu noi oportunități pentru afacerea ta astfel încât să optimizăm rezultatele în ceea ce privește interacțiunea potențialilor clienți și costul pe conversie.
team
Google Adwords
PPC Management
Creăm, gestionam și optimizăm campanii AdWords. Scopul nostru pentru pentru afacerea ta este să obții vânzări cât mai ridicate la un cost cât mai redus. Ne adaptăm cu ușurință la modelul tău de business și căutăm soluțiile potrivite prin care să ajungi la publicul țintă prin reclame cât mai relevante.
team
Facebook Ads
PPC Management
Facebook este mediul potrivit în care poți să interacționezi direct cu clienții. Cu ajutorul celei mai mari rețele de socializare putem ajunge rapid la potențialii clienți prin reclame adaptate mediului social astfel încăt să îndeplinim obiectivele propuse.
team
Google Analytics
Google Analytics ne va ajuta să urmărim în mod constant obiectivele pe care le-am stabilit și ne va permite să analizăm date valoroase. Astfel vom putea lua deciziile potrivite pentru alocarea bugetului în zona care are o productivitate mai ridicată.
team
YouTube Ads
Youtube este al doilea motor de căutare la nivel mondial. Ai nevoie de el pentru a atinge potențialul complet al marketingului viral. Prin aceste campanii țintim creșterea vizibilității brandului tău și atragerea noilor clienți.

2753100
Buget Total Gestionat
76
Clienți Mulțumiți
625000
Click-uri Lunare
6925
Conversii Lunare