Echipa

Fă cunoștință cu echipa EpicAds:
Specialiștii care te pot ajuta în optimizarea campaniilor tale!
mkdf-team-image

Robert

Junior PPC Specialist

Am fost întotdeauna curios de marketing și de tehnologie iar prin Google Ads am găsit combinația perfectă între cele două. Văzând că un client se dezvoltă prin munca mea, mă motivează să fac ceea ce fac.

mkdf-team-image

Silvia

Account Strategist

Curioasă din fire, am fost mereu atrasă de lumea online-ului și de marketing în special. În timpul liber mă relaxează plimbările prin pădure, călătoriile, întâlnirile cu alte civilizații și fotografiile.

mkdf-team-image

Elena

Account Strategist

Eu sunt Elena și sunt pasionată de cuvinte. În online cuvintele se risipesc, sunt absorbite de vid sau ajung departe dacă sunt cele potrivite. Pentru campanii cu cuvinte imbatabile, te invit la bord!

mkdf-team-image

David

PPC Specialist

Sunt o persoană căreia îi place tehnologia. Jocurile pe calculator sunt slăbiciunea mea de mic. Prin Google Ads am fost introdus în marketingul online - domeniu care mă pasionează din ce în ce mai mult!

mkdf-team-image

Maria

Business Manager

Îmi place Marketingul pentru că e în strânsă conexiune cu domenii atât de diferite. Mereu trebuie să te adaptezi la ceva nou. Având o pasiune și pentru cercetare cred că mereu poți găsi ceva de îmbunătățit.

mkdf-team-image

Gabriel

Owner

Incă din copilărie am fost învățat să muncesc. Să muncesc și să gândesc. Și respectul nu e doar un cuvânt, el se regăsește în toate acțiunile mele. Nu e nici un secret: e doar muncă!

mkdf-team-image

Căutăm Colegi Noi 🙂

PPC Sales

Căutăm colegi care să ne ajute la partea de vânzări și gestionare a relației cu clienții. Consideri că ești potrivit?

Trimite-ne CV-ul
mkdf-team-image

Căutăm Colegi Noi 🙂

Junior Social Media Specialist

Căutăm colegi care să ne ajute la gestionarea conturilor și campaniilor Social Media. Consideri că ești potrivit? Trimite-ne CV-ul.

Trimite-ne CV-ul

Convinge-te că te putem ajuta!

Cere o ofertă personalizată pentru administrarea campaniilor tale de publicitate.