Echipa

Fă cunoștință cu echipa EpicAds:
Specialiștii care te pot ajuta în optimizarea campaniilor tale!
mkdf-team-image

Mirela

JUNIOR ACCOUNT STRATEGIST

Fac lucrurile cu pasiune, poate perfecționistă, dar cu o latura artistică. Iubesc poveștile și oamenii care cred în ele.

mkdf-team-image

Bianca

Junior PPC Specialist

Dorința de a evolua mă motivează în fiecare zi să învăț lucruri noi. Pun suflet în ceea ce fac, iar cea mai mare satisfacție e sa văd roadele muncii mele.

mkdf-team-image

Renata

Junior PPC SPECIALIST

În marketing e nevoie de o bună organizare, creativitate și perseverență, aspecte ce mă definesc. Îmi place să lucrez cu oameni, să evoluez și să învăț lucruri noi. Lucrez cu devotament și sunt pregătită indiferent de situația în care sunt pusă.

mkdf-team-image

Andreea

SOCIAL MEDIA SPECIALIST

Sunt o fire pragmatică, axată pe îndeplinirea taskurilor și fiecare nouă zi este o oportunitate de a-mi dovedi creativitatea și de a-mi pune ideile în practică. Îmi place că fac parte dintr-o echipă dinamică, orientată spre succes, ce găsește mereu cele mai bune soluții de optimizare a campaniilor clienților noștri.

mkdf-team-image

Zsolt

PPC SPECIALIST

Învățatul pentru mine este o pasiune. Prin muncă învăț lucruri noi și devin mai bun în fiecare zi. Construirea unei cariere nu se întâmplă într-o zi, dar aici am găsit totul pentru a avea una.

mkdf-team-image

Sorina

Junior Social Media Specialist

Îmi place să creez, să mă joc cu ideile, să desenez, să fac Artă din Orice. Marketingul e o combinație provocatoare între creativitate și gândire, o ramură foarte complexă, care îți permite să fii într-o dezvoltare continuă. Îmi place să învăț și să fac lucrurile cu pasiune.

mkdf-team-image

Adela

PPC SPECIALIST

Întotdeauna m-a atras mediul online, iar de curând am descoperit această latură a lui care pot să spun că m-a cucerit. Mă fascinează modul în care se combină imaginea, cuvintele și tehnica în crearea succesului.

mkdf-team-image

Raluca

ACCOUNT STRATEGIST

Sunt o persoană orientată spre oameni și mereu interesată să învăț lucruri noi. Îmi place să mă joc cu cuvintele și să caut soluții creative pentru cei cu care colaborez. Cred în puterea comunicării și în profesionalism.

mkdf-team-image

Laura

financial

Sunt o persoană organizată și atentă la detalii. Îmi place munca în echipă si să învăț lucruri noi, așa că acest job mi se potrivește perfect. În timpul liber îmi place să citesc și să călătoresc.

mkdf-team-image

Carmen

PPC Specialist

Marketingul este un domeniu în continuă schimbare, drept urmare trebuie să fii up to date cu tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Nu ai timp să te plictisești deoarece mereu înveți lucruri noi și trebuie să te adaptezi constant ultimelor trenduri.

mkdf-team-image

Silvia

ACCOUNT STRATEGIST

Curiozitate. Comunicare. Flexibilitate. Ambiție. Echilibru. Respect. Recunoștință. Sunt câteva valori dupa care îmi ghidez viața, gândurile, pașii. Imi place să ascult și să găsesc soluțiile cele mai potrivite pentru nevoile clienților.

mkdf-team-image

Maria

Business Manager, Co-Founder

Îmi place Marketingul pentru că e în strânsă conexiune cu domenii atât de diferite. Mereu trebuie să te adaptezi la ceva nou. Având o pasiune și pentru cercetare cred că mereu poți găsi ceva de îmbunătățit.

mkdf-team-image

Gabriel

Co-Founder

Incă din copilărie am fost învățat să muncesc. Să muncesc și să gândesc. Și respectul nu e doar un cuvânt, el se regăsește în toate acțiunile mele. Nu e nici un secret: e doar muncă!

Convinge-te că te putem ajuta!

Cere o ofertă personalizată pentru administrarea campaniilor tale de publicitate.