Conectarea Agenției la Pagina, Contul, Pixelul, Catalogul Facebook

Conectarea Agenției la Pagina, Contul, Pixelul, Catalogul Facebook

A. CONECTAREA PAGINII

a) Fără Business Manager (Pagina nu este deținută de un Business Manager)

Pentru a conecta pagina de Facebook a afacerii dvs la contul agenției veți primi din partea agenției o invitație. Pentru a verifica această invitație urmați pașii de mai jos:

Din contul personal de Utilizator accesați Panoul de Administrare al Paginii, iar apoi:

  1. Accesați Settings (Setări) din colțul dreapta sus
  2. În Meniul vertical din stânga accesați Page Roles (Roluri în Pagină)
  3. În partea centrală a paginii ar trebui sa fie afișată invitația trimisă de agenție

b) Prin Business Manager (Pagina este deținută de un Business Manager) 

În contul de Business Manager se accesează setările afacerii (din colțul dreapta sus), iar apoi în meniul din stânga se accesează secțiunea Cereri. 

B. CONECTAREA CONTULUI DE PUBLICITATE

Pentru a conecta contul de publicitate aferent paginii de Facebook a afacerii dvs la contul agenției veți primi o invitație din partea acesteia. Aceasta trebuie aprobată urmând pașii de mai jos:

Varianta 1 

Primiți o notificare si astfel treceți la ultimul pas al articolului.

Varianta 2

Nu primiți o notificare din partea Facebook. În acest caz urmați pașii de mai jos:

1. Din meniul care se deschide din bara de sus accesați Managed Ads (Administrare Reclame)

2. Dupa ce ați accesat Manage Ads (Administrare Reclame) se va deschide o fereastră cu datele despre contul dvs.
Accesați în colțul din dreapta sus Setările (de la butonul rotiță)

3. În Meniul afișat în partea stângă trebuie să accesați Ad Accounts (Conturi de Publicitate), iar în partea dreapta jos va apărea invitația. Pentru a o aproba apăsați butonul Respond to Request.

C. CONECTAREA PIXELULUI

Pasul 1: În contul de Business Manager se accesează setările afacerii din (colțul dreapta sus), iar apoi în meniul din stânga se accesează surse de date.

Pasul 1 Conectare Pixel

Pasul 2: La secțiunea Surse de date (în meniul din stânga) se accesează categoria Pixeli, iar mai apoi se apasă click pe Atribuie un partener (în partea de mijloc)

Pasul 3: În fereastra nou apărută se introduce ID-ul agenției și se selectează rol de Admin (dacă este disponibil). Se apasă click pe butonul Next.

D. CONECTAREA CATALOGULUI

Pasul 1: În contul de Business Manager se accesează setările afacerii din (colțul dreapta sus), iar apoi în meniul din stânga se accesează surse de date.

Pasul 1 Conectare Pixel

Pasul 2: La secțiunea Surse de date (în meniul din stânga) se accesează categoria Catalog, iar mai apoi se apasă click pe Atribuie un partener (în partea de mijloc)

Pasul 3:  În fereastra nou apărută se alege varianta Business ID.

Pasul 4: În fereastra nou apărută, la ID afacere se introduce ID-ul agenției – ID-ul îl regăsiți în emailul trimis. Se selectează Rol de Administrator și se apasă click pe butonul Next.

Distribuie

Unora le iese natural sa fie prezenti, placuti si populari in lumea virtuala, pe cand altii inainteaza cu greu spre vizibilitate si succes in online. Cu simpatie pentru cei din urma si cu pasiune pentru noutate si ingeniozitate, m-am lansat in ceea ce numim generic online marketing, cu accent pe AdWords si Facebook. Atunci cand nu sunt ocupata cu propulsarea micilor antreprenori spre glorie, imi reiau rolul de mamica, gust cu placere din proiectele mele artistice, ma plimb, citesc si las loc inspiratiei sa-si dea curs liber.